Recent Posts

Wednesday, December 7, 2011

Satu Cinta

 Menunggu Senja Tiba...

Alhamdulillah baru je selesai solat asar...

Syukur ku dambakan pada Tuhan ku kerna pada petang ini aku masih mampu menunaikan solat asar. Mudah-mudahan jika Pemilik nyawaku ingin mengambil semua miliknya, aku berada dalam keadaan cukup bersedia. Ya Allah ampunkan segala dosa-dosa yang pernah aku lakukan dan bakal aku lakukan.
Di kesempatan yang diberikan oleh Maha Penyayang kepada ku, pelbagai perkara dapat aku laksanakan dengan jayanya (alhamdulillah). Selama seminggu aku bertungkus menyiapakan permohonan yang dikemukakan oleh agensi kepada ku akhirnya aku berjaya lakukan dengan sebaik mungkin.

Di petang hari ini sambil-sambil aku bermunajat kepada Maha Mengasihi, aku mendengar lagu yang sedap sekali (Syukur pada Tuhan ku yang meminjamkan pendengaran yang baik). Ku kongsikan lagu tersebut dengan rakan-rakan blogwalker sekalian. 

Star Five - Satu Cinta (lyrics)

Aku ingin memohon maaf andai penulisan aku ini ada menyakiti hati sesiapa atau ada yang tidak suka dengan content yang aku sampaikan. 
 
p/s: Ya Allah rindunya aku pada kedua-dua ibu bapa aku yang berada jauh nun dikampung dan adik-adik yang selalui aku rindui. Ya Allah rahmati mereka dan gembirakan hati mereka dan permudahkan segala urusan sehari-hari mereka dan jadikanlah mereka insan soleh dan solehan ~amin.

0 comments:

Post a Comment