Recent Posts

Tuesday, January 25, 2011

Hectic !!!


Sejak kebelakangan ini banyak perkara yang terjadi dalam hidup aku. Antaranya berjumpa dengan orang yang aku suka but i can do nothing bila berjumpa dengan dia (lebih kurang macam cinta dalam hati). Aku cuba elak dari jumpa dia tapi entah macam mana malam tu boleh terjumpa jugak. Setiap kali jumpa dia, my heart will beat so fast that i never imagine its will happen to me. Bila aku jumpa dia mulut automatic terkunci, terus blur dan tak tahu nak buat apa. By the way, meeting someone is not yours make your life more complicated. But now i'm trying to live simpler lifestyle. So what to do? Sabar je lah dengan dugaan yang telah ditentukan dan yakinlah setiap apa yang berlaku ada hikmahnya.